Outsourcing
 

Odată cu globalizarea businessului mondial, strategiile pentru o mai bună profitabilitate şi o lărgire a afacerii se bazează pe migrarea către pieţele cu o forţă de muncă ieftină. Prin intermediul Internetului şi tehnologiilor informaţionale găsirea partenerilor, comunicarea şi dezvoltarea afacerilor a devenit mai uşoară minimizând pierderea de timp şi costurile. Un număr mare de întreprinderi internaţionale practică cu mult succes şi beneficiu Outsourcing-ul. Iar dacă pentru anumite activităţi mai pot fi găsite unele impedimente pentru a fi practicate prin Outsourcing la distanţă, atunci cele din domeniul IT beneficiază de toate facilităţile posibile pentru a fi practicate cu succes.

Întreprinderea noastră este interesată de colaborări de tip Outsourcing pentru diverse proiecte din domeniul IT oferind preţuri joase pentru servicii de calitate. Preţurile noastre pornesc de la 9 Euro pentru o oră-om de lucru în cazul proiectelor pe termen lung (mai mult de 120 zile lucrătoare) sau a colaborărilor pe termen lung, iar în cazul proiectelor scurte preţul porneşte de la 10 Euro pentru o oră-om. Fiecare estimare de preţ/termen de realizare se stabileşte în funcţie de tehnologiile necesare pentru dezvoltarea proiectelor, dimensiunea proiectului, dar şi durata relaţiei cu clientul.

Noi suntem localizaţi în Europa de Est, la hotar cu Uniunea Europeană. Suntem tineri, ingenioşi şi dornici de a crea şi obţine succese. Suntem echipaţi cu tehnică de ultimă generaţie şi suntem gata să colaborăm cu orice client, oriunde el nu s-ar afla.